5 Onvergetelijke Verhalen van de Verhalenverteller 300x

 

Voornaam

E-mailadres


 

 

Beste lezer,

Kun jij ook zo genieten van een mooi verhaal?

Als verhalenverteller heb ik meters en meters boeken doorgelezen met verhalen van over de hele wereld. Verhalen die mensen al eeuwen aan elkaar doorvertellen. Omdat het verhalen zijn die steeds opnieuw mensen raken, plezieren en ontroeren.

Wat doe je met verhalen die je aanspreken? Die wil je graag doorvertellen!

Graag wil ik vijf onvergetelijke verhalen met jou delen.

Wat voor soort verhalen?

Ik heb vijf verhalen voor je uitgezocht die een indruk geven van de verhalen die wereldwijd verteld worden. Volksverhalen, ofwel: verhalen van het volk, van ons allemaal. Niet ingewikkeld, maar wel mooi en zo onvergetelijk dat ze al honderden jaren doorverteld worden. Ik heb ze waar nodig voor je vertaald en herschreven.

Hoe werkt het?

Wanneer je de verhalen aanvraagt krijg je een email met een link om de aanvraag te bevestigen. Zodra je de aanvraag bevestigt, stuur ik je je eerste verhaal op. In de dagen erna mail ik je elke dag een nieuw onvergetelijk verhaal.

NB: De verhalen zijn PDF-bestanden, die je vrijwel overal gewoon kunt bekijken. Als het niet lukt kun je het programma Adobe Acrobat Reader downloaden.

Bonus:  Naast deze vijf onvergetelijke verhalen krijg je gratis de nieuwsbrief van verhalenvertellen.nl (maximaal 1x per maand). Met mooie verhalen, artikelen én tips voor waar je verhalenvertellers kunt zien optreden. Natuurlijk kun je je daar gemakkelijk voor afmelden als je die niet meer zou willen ontvangen.

Waarom doe je dit?

Dat is eigenlijk heel simpel. Ik vertel verhalen omdat ik daar van geniet. Het geeft mij plezier om deze vijf verhalen met je te delen. En ik kom ook nog eens op die manier in contact met veel liefhebbers van mooie verhalen!

Ga je me straks reclame sturen voor koelkasten, tandenborstels en de nieuwste bruidsmode?

Nee, ik heb een hekel aan spam, net zoals jij. Ik gebruik je emailadres alleen voor het toesturen van de verhalen en de nieuwsbrief.

 

5 Onvergetelijke Verhalen van de Verhalenverteller 300x

 

Voornaam

E-mailadres


 

 

Ik wens je veel plezier toe met deze onvergetelijke verhalen!

met hartelijke groet,

 

 Rudolf

Verhalenverteller Rudolf Roos

Ga naar boven