rudolf200x200Van Verhalen...

Eens in de twee weken reed een grote bus het kleine Zeeuwse dorpje binnen waar ik opgroeide. Aan de buitenkant van de bus kon je het niet meteen zien, maar binnenin die bus... bestonden hele werelden! Boeken én boeken vol verhalen én verhalen. Of het nu vroor, regende of zo warm was dat de mussen van de hitte van het dak vielen: ik ging naar de Bibliobus.

... naar Optredens ...

Daar stond ik dan. Met knikkende knieën en klotsende oksels. De PABO afgerond en nu een proefles geven voor mijn eerste baan. Achterin de klas zaten de twee directeuren met pen en papier in de aanslag.

Ik keek de klas rond. En toen begon ik een verhaal te vertellen. Langzaam zag ik de kinderen ontspannen en langzaam zakte mijn eigen nerveusiteit. Met open ogen en monden gingen ze mee in het verhaal.

 

Selectie van eerdere opdrachtgevers

Als verhalenverteller werk ik voor heel diverse opdrachtgevers. Van gemeente tot zorginstelling, van school tot actiegroep, van advocatenkantoor tot kerk, van it-bedrijf tot festival. Op al deze plekken was er plaats voor een goed verhaal of een inspirerende workshop. Hieronder vind je een kleine selectie van opdrachtgevers.

gembergenopzoomokkerseggz ingeestgreenpeacevastenaktiestorytellingcentreflussovertelacademieautstedekatholiekvrouwengildeparousia gemeente almerescoutingverhalenfestivalzwolleunlimitedverhalenland2011 zwischenzeitenerzahl mir wasasgconsentbibliotheek hoorndenieuwebibliotheekwestfriesebibliothekenepfrocfriesepoortzeldenrust

 

 

Neem contact op om samen te kijken naar wat ik voor u / uw project kan betekenen.

Ga naar boven