Opdrachtgevers

diverseinstellingenIn de afgelopen jaren werkte ik voor veel verschillende bedrijven, instellingen en organisaties.

Hier vindt u een selectie van diverse opdrachtgevers waar ik projecten / workshops / maatwerk optredens voor verzorgde.

 

 

 

 Neem contact op om samen te kijken naar wat ik voor u / uw project kan betekenen.

 

Onderwijsinstellingen & Bibliotheken

Ik ken het onderwijs van binnenuit en heb dan ook veel opdrachtgevers in deze sector. Daarbij neem ik naast mijn expertise als professioneel verhalenverteller ook mijn ervaring als leerkracht mee (zeven jaar onderwijservaring in bovenbouw basisonderwijs). Een selectie:

asgprismapenta primairconsentdestromingbibliotheek hoorndenieuwebibliotheekwestfriesebibliothekenepfrocfriesepoortzeldenrust+ Meer dan 30 Basisscholen

 

Diverse Bedrijven & Organisaties

Als verhalenverteller werk ik voor heel diverse opdrachtgevers. Hieronder vindt u een selectie die de diversiteit goed weergeeft: gemeentes, instellingen in de zorg, actiegroepen, advocatenkantoren, it-bedrijven, vrouwengroepen, kerken, scoutingleiding, etc. Op al deze plekken was er plaats voor een goed verhaal of een inspirerende workshop.

gembergenopzoomokkerseggz ingeestgreenpeacevastenaktiestorytellingcentreflussovertelacademieautstedekatholiekvrouwengildeparousia gemeente almerescouting

 

 

Festivals & Evenementen

Naast bruiloften en feeestelijke bedrijfsbijeenkomsten, ben ik ook regelmatig op festivals en grotere evenementen te vinden. Met optredens die mensen bijblijven.

verhalenfestivalzwolleunlimitedverhalenland2011 zwischenzeiten2012 zwischenzeitenerzahl mir wasgembercitroenen

 

 

Neem contact op om samen te kijken naar wat ik voor u / uw project kan betekenen.

 

 

Ga naar boven