Vraag het de Verhalenverteller

Je komt er even niet uit, of je denkt: dat moet toch beter kunnen. Je partner begrijpt het niet en Google geeft je antwoorden waar je niets mee kunt.

Er rest nog maar één oplossing:

Vraag het de Verhalenverteller! [dramatische muziek]

Vragen over Verhalen

vraag het de verhalenverteller

Natuurlijk kan ik niet al je vragen beantwoorden. Ik weet meer niet dan wel. En als ik geen idee heb, dan hoor je dat snel genoeg.

Maar, als het op verhalen aankomt, heb ik er duizenden gelezen en honderden verteld. Op allerlei creatieve manieren. Vragen rondom zoeken naar verhalen, verhalen maken, schrijven, ontwerpen van games en online content zijn van harte welkom.

Vragen over Vertellen

Per jaar sta ik meer dan honderd keer voor allerlei soorten publiek op allerlei verschillende plaatsen. Heb je een vraag op het gebied van spreken, presenteren of vertellen? De kans is groot dat ik je daar wel verder mee kan helpen.

Vraag het de Verhalenverteller

Hoe werkt het? Stuur mij een email en stel me je vraag.

Ik geef je één of twee dingen mee waarvan ik denk dat ze je verder kunnen helpen. Je vraag en mijn antwoord publiceer ik op deze blog. Uitgebreidere feedback en coaching is ook mogelijk, maar daar is een blog minder geschikt voor.

Waarom ik dit doe? Twee redenen:

  1. Ik vind het leuk om mensen rondom verhalen en vertellen verder te helpen. Daarom schrijf ik er ook zoveel over en geef ik cursussen en workshops.
  2. Het geeft mij een idee waar jullie, beste lezers, naar op zoek zijn. Wat zijn je vragen?

Alle eerder gestelde vragen…